da

Karriere

Pernod Ricard er en af de største aktører i den globale alkoholbranche i dag. For at blive en virksomhed i verdensklasse er det af afgørende betydning, at vi kan tiltrække, rekruttere, udvikle og inspirere meget dygtige mennesker.

Forventninger og muligheder
Pernod Ricard ønsker at være en attraktiv arbejdsgiver for kompetente og engagerede medarbejdere. Vi bestræber os på at give vores medarbejdere muligheder for individuel indflydelse.

Vi tror på at anlægge et helhedssyn på faglig udvikling, hvor der både tages hensyn til den enkeltes og virksomhedens mål.

Vi værdsætter kreativt teamwork fra vores medarbejderes side, og vi opmuntrer til en åben og konstruktiv kritisk dialog.

Vores kultur
Forskelle med hensyn til køn, alder, etnisk eller national oprindelse eller religiøs overbevisning betragtes som en vigtig kreativ faktor, og vi bestræber os på at øge og opmuntre til mangfoldighed.
Ledelsesfilosofien i Pernod Ricard er værdibaseret og kendetegnet ved tydelighed, respekt, åbenhed og ærlighed over for alle medarbejdere.

Fodnote: Pernod Ricard beskæftiger kun personer, der er over den officielle alder for indtagelse af alkohol gældende for det marked, hvor de arbejder.

Hvis du synes, at det kunne være interessant at arbejde for Pernod Ricard Denmark, kan du indsende uopfordret ansøgning og CV til hr-afdelingen@pernod-ricard-denmark.com

Vi slår ledige stillinger op her, hvor du også kan finde ledige stillinger i vore udenlandske søsterselskaber. Du kan finde alle ledige stillinger Globalt i Pernod Ricard Gruppen her